СОЛОНГОС МАЯГААР ЛУУВАН ДАРШЛАХ ЖОР

ОРЦ:

 1 кг лууван хэрэгтэй. Мөн 1 хумс сармис, 10ш грек самар, 4-5 х.х.уксус, 3 х.х. элсэн чихэр, 2 ц.х кинкагийн үр, хагас стакан ургамлын тос, 1 ц.х. хар нунтагласан перец, ¼ ц.х. улаан нунтаган перец, 1 ц.х. давс.

ХИЙХ АРГА:

Лууванг угааж цэвэрлээд том ширхэгтэй үрүүлээр хэрчинэ. Маринад хийхдээ: сармисыг жижиглэн хэрчинэ, самарыг жижиглэж нунтаглана, кинкагийн үрийг хуурай тавганд шарж дараа нь махны машинаар машиндаж гаргана. Сармис, самар, кинзагийн үр, тос, уксус,элсэн чихэр,хар улаан перец, давс зэргийг луувандаа хольж сайтар хутгана. Дээрээс нь бэлдсэн маринадыг хийж хөргөгчинд нэг хоног байлгана.

start=-100 , cViewSize=50 , cPageCount=0

Сэтгэгдэлгүй байна

null

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)